Hidtil har den klassiske indretning af dagligstuen indeholdt en eller to sofaer og eventuelt en lænestol fritstående på stuens trægulv, mens der under sofabordet har ligget et løst tæppe.

Med dagens boligtrend lægges der i stedet et langt større løst tæppe, som kan dække hele møbelgruppen, dvs. både sofaer, lænestol og sofabord. Dermed kommer møblementet til at fremstå som en indretningsmæssig ø i stuen, og samtidig kan der med farver og mønstre på tæpperne opnås en spændende dynamik imellem stuens forskellige møbelgrupper. 


For at imødekomme ønsket om store tæpper og den nye indretningstrend har Fraster nu tre nye mål i Rugs kollektionen. Samtlige 22 designs og i alt 73 farver i kollektionen tilbydes således som standardmål i 400 cm bredde og længderne 250 cm, 300 cm og 350 cm. 

– De tre standardmål er henholdsvis 10, 12 og 14 kvadratmeter, hvilket ikke hidtil er set i noget standardsortiment. Der har altid været mulighed for at bestille de store størrelser, men nu er der en mærkbar besparelse ved at få dem som standardmål. 

– Sammenlignet med et specialmål er der en besparelse på ca. 15% på de store rugs, og leveringstiden er stadig ca. 2 uger.