Skræddersyet ansvarlighed

Fraster er startet i 1993 af Peter Kruse, som stadig står i spidsen for virksomheden – eller skrædderiet, som vi foretrækker at kalde os. Hos Fraster har vi nemlig ingen færdigvarer på lager, men skræddersyr alting efter ordre. Individuelt. Unikt.

Det betyder også, at hvert eneste tæppe og hvert eneste filtprodukt har været i gode hænder hos erfarne og ansvarsfulde medarbejdere. Fra råvarerne ankommer til vores domicil øst for Silkeborg, til det færdige og kvalitetstjekkede produkt leveres hos kunden.

Apropos ”ansvarsfulde medarbejdere”: Hos Fraster lægger vi afgørende vægt på, at vi hele tiden kan se både hinanden, vores kunder og vores samarbejdspartnere i øjnene. At vi hele tiden optræder ansvarligt. Også over for miljøet og vores omverden i bred forstand.

Når vi vurderer vores leverandører, er det derfor med de kritiske briller i forhold til faktorer som dyrkningsmetoder, produktionsteknikker og farveprocesser mv.

Nu er ord som bekendt taknemmelige. Derfor er du også altid velkommen til at besøge os, se os i øjnene og fornemme, hvad og hvem Fraster er. I virkeligheden.