Bisnode, Oslo, covers_0049.jpg
Bisnode, Oslo, covers_0075.jpg

Bisnode, Oslo

En skov skabt af grønne COVERS designet af Snohetta arkiteter og skovstier indarbejdet i gulvtæpperne giver medarbejderne i call centret hos Bisnode gode muligheder for "Walk & Talk" i arbejdet.
Den grønne COVERS skov er lavet i 5 mm filt.
For at dæmpe støj og opdele kontorlokalerne i mindre områder, er der flere steder i lokalerne ophængt COVERdouble med udskåret mønster designet af Snohetta arkitekter..
Mønstrene i COVERS er gennemgående hos Bisnode og ses overalt i firmaet. 
I den lille teleboks hjælper to COVERS på væggene til at skabe et lille intimt og roligt rum til telefon samtaler.

Arkitekt: Snohetta Arkitekter

Læs mere Skjul tekst
Bisnode, covers walk and talk_1.jpg
Bisnode, Oslo, covers_0077 www.jpg
Bisnode, covers walk and talk_2.jpg
Bisnode, covers_3.jpg
Bisnode, covers _1.jpg
Bisnode, covers _2.jpg
Bisnode, covers _3.jpg
Bisnode, covers.jpg
Bisnode, Oslo, covers_0098_2 www.jpg
Bisnode, covers_1.jpg
×

Mere inspiration